Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Standing Still

Standing Still

15/12/2015 | Flixfilm

Se Standing Still på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Matthew Cole Weiss
Skuespillere: Jon Abrahams, Amy Adams, Roger Avary, Xander Berkeley
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Da en kommende brud og hendes forlovede samler vennerne til genforeningsfest før deres bryllup, er scenen sat for konflikter, afsløringer og genopblussede følelser.


Se Standing Still på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStanding Still havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Standing Still ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Standing Still herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Standing Still er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Standing Still stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar