Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Standing Still

Standing Still

15/12/2015 | Flixfilm

Standing Still på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Matthew Cole Weiss
Skuespillere: Jon Abrahams, Amy Adams, Aaron Stanford
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da en kommende brud og hendes forlovede samler vennerne til genforeningsfest før deres bryllup, er scenen sat for konflikter, afsløringer og genopblussede følelser.

Standing Still havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Standing Still på YouTube.Se Standing Still på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Standing Still ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Standing Still stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Standing Still, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Standing Still er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar