Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Standing Still

Standing Still

15/12/2015 | Ingen kommentarer

Se Standing Still på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Matthew Cole Weiss
Skuespillere: Jon Abrahams, Amy Adams, Roger Avary, Xander Berkeley
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Da en kommende brud og hendes forlovede samler vennerne til genforeningsfest før deres bryllup, er scenen sat for konflikter, afsløringer og genopblussede følelser.


Se Standing Still på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Standing Still havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Standing Still ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Standing Still herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Standing Still er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Standing Still stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar