Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Standing Tall

Standing Tall

31/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Standing Tall på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Short
Instruktør: Daniel Portillo
Skuespillere: N/A
Spilletid: 15 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Fem kvinder fra Asien, Afrika og Latinamerika fortæller deres ekstraordinære historier om styrke og beslutsomhed i lyset af vold og ulighed.


Se Standing Tall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Standing Tall (De holder hovedet højt) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Standing Tall (De holder hovedet højt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Standing Tall herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Standing Tall (De holder hovedet højt) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Standing Tall stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar