Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Standing Tall

31/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Standing Tall på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Short
Instruktør: Daniel Portillo
Skuespillere: N/A
Spilletid: 15 min
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: Fem kvinder fra Asien, Afrika og Latinamerika fortæller deres ekstraordinære historier om styrke og beslutsomhed i lyset af vold og ulighed.


Se Standing Tall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Standing Tall (De holder hovedet højt) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Standing Tall (De holder hovedet højt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Standing Tall herunder:Fra premieredatoen (31. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Standing Tall (De holder hovedet højt) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Standing Tall stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar

Telmore