Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Standing Tall

Standing Tall

31/12/2017 | Flixfilm

Se Standing Tall på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Short
Instruktør: Daniel Portillo
Skuespillere: N/A
Spilletid: 15 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Fem kvinder fra Asien, Afrika og Latinamerika fortæller deres ekstraordinære historier om styrke og beslutsomhed i lyset af vold og ulighed.

Standing Tall (De holder hovedet højt) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Standing Tall på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Standing Tall (De holder hovedet højt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Standing Tall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Standing Tall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Standing Tall (De holder hovedet højt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar