Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Standing Up

Standing Up

18/03/2022 | Flixfilm

Standing Up på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mariama Gueye, Younes Boucif, Elsa Guedj
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Fra kampen om jobs til jagten på viral berømthed: Det kan være barsk at få succes i standup, men disse fire venner sætter alt på spil for at få verden til at grine.

Standing Up (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Standing Up på YouTube.Se Standing Up på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Standing Up (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Standing Up (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Standing Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Standing Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar