Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek Beyond

Star Trek Beyond

30/09/2017 | Flixfilm

Se Star Trek Beyond på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Justin Lin
Skuespillere: Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana
Spilletid: 122 min
Land: USA, China, United Arab Emirates, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Efter at et rumvæsen, som ville have hævn over Starfleet, ødelægger Enterprise og efterlader besætningen på en fortabt planet, må kaptajn Kirk forhindre et nyt angreb.


Se Star Trek Beyond på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStar Trek Beyond havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek Beyond ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek Beyond herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek Beyond er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek Beyond stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar