Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Star Trek: Discovery’ lander den 25. september på Netflix

‘Star Trek: Discovery’ lander den 25. september på Netflix

19/06/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har i dag offentliggjort, at den længevendte ‘Star Trek: Discovery’ får eksklusiv premiere på Netflix Danmark mandag den 25. september – i alle lande bortset fra USA og Canada.

Alle de nye afsnit vil ikke kunne ses med det samme, men der bliver frigivet et nyt afsnit hver mandag – efter at det er blevet vist i USA.

Første sæson er på i alt 15 episoder, men vil blive delt op i to kapitler og første del af serien vil således kunne ses fra mandag 25. september. Første kapitel slutter mandag den 6. november, mens anden del af sæson 1 således vil begynde i januar 2018.

I sidste måned offentligjorde Netflix desuden første trailer, som viser hvad man har i vente. Traileren kan ses nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ   Anders Matthesen hitter ude i verden

Artiklen fortsætter under annoncen

Star Trek, en af de mest ikoniske og indflydelsesrige globale tv-franchise, er tilbage 50 år efter den første premiere og den nye serie vil følge Starfleets rejser på missioner for at opdage nye verdener og nye former for liv.

Serien vil indeholde et nyt skib, nye figurer og nye missioner, mens den indeholder den samme ideologi og håb for fremtiden, der inspirerede en generation af drømmere.

Se ‘Star Trek: Discovery’ på Netflix Danmark fra den 25. september 2017.
Skriv kommentar