Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Star Trek: Discovery udskudt på ubestemt tid

Star Trek: Discovery udskudt på ubestemt tid

19/01/2017 | Flixfilm

I 2016 kunne Netflix afsløre, at internet-tjenesten havde købt alle rettighederne til Star Trek, som udover at omfatte alle de gamle serier også inkluderede den nye Star Trek: Discovery.

På daværende tidspunkt var premieredatoen for den nye Star Trek-serie fastsat til januar 2017, senere blev denne dog skubbet til maj 2017, og nu afslører produktionselskabet CBS, at serien endnu en gang udskydes – denne gang på ubestemt tid.

Det er dermed usikkert hvornår den ikoniske franchise vender tilbage med et nyt rumskib, nye karakterer og nye missioner.

Forsinkelsen skyldes dog ikke, at projektet er ved at falde til jorden, da CBS udtaler, at dette ambitiøse projekt på 13 episoder blot kræver mere tid og at de meget gerne vil gøre det “rigtigt” når serien vender tilbage på skærmen for første gang siden 2005.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Star Trek: Discovery medvirker Sonequa Martin-Green, Michelle Yeoh, Anthony Rapp, Doug Jones, James Frain m.fl.

LÆS OGSÅ   'Julestorm' - Ny juleserie med danske talenter

“Star Trek er et af de mest ikoniske shows i tv-historien, og vi er begejstrede for at samarbejde med CBS on at bringe den elskede serie til Trekkies rundt om i verden,” udtalte Sean Carey, Vice President for Global Television hos Netflix, da det blev afsløret at den nye Star-Trek-serie vil blive vist på Netflix. “Det nye kapitel i sagaen lover at bygge videre på den ikoniske tradition og vil helt sikkert begejstre Netflix-medlemmerne over hele verden.”

Når Star Trek: Discovery endelig lander på sendefladen vil de nye afsnit kunne ses på Netflix Danmark blot 24 timer efter tv-premieren i USA.

Alle de tidligere Star Trek-serie som Star Trek: The Next Generation og Star Trek: Enterprise kan findes på Netflix Danmark i dag.Skriv kommentar