Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery

16/10/2020 | Flixfilm

Star Trek: Discovery på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Anthony Rapp
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Efter et århundredes stilhed udbryder der krig mellem Føderationen og Klingon-imperiet med en vanæret Starfleet-officer i midten af konflikten.

Star Trek: Discovery (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Star Trek: Discovery på YouTube.Se Star Trek: Discovery på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Star Trek: Discovery (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: Discovery (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Star Trek: Discovery, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Star Trek: Discovery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Star Trek: Discovery

  1. Peter Trier - kl. 12:49, 16-10-2020:

    Hvorfor kommer der kun et afsnit hver uge og ikke hele sæson 3 på en gang

  2. Thomas - kl. 11:18, 19-10-2020:

    Til Peter Trier

    Star Trek er, til trods for at Netlix “lader” som om det er deres, en CBS-serie. CBS udsender ugentlig et afsnit på amerikansk tv og det samme afsnit lægges så op på Netflix efterfølgende.

Skriv kommentar