Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery

18/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Star Trek: Discovery på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Action, Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Anthony Rapp, Mary Wiseman
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Efter et århundredes stilhed udbryder der krig mellem Føderationen og Klingon-imperiet med en vanæret Starfleet-officer i midten af konflikten.


Se Star Trek: Discovery på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Trek: Discovery (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek: Discovery (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek: Discovery herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek: Discovery er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: Discovery (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar