Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: Enterprise

Star Trek: Enterprise

29/12/2016 | Flixfilm

Se Star Trek: Enterprise på Netflix

Indspilningsår: 2001–2005
Genre: Action, Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Scott Bakula, John Billingsley, Jolene Blalock, Dominic Keating
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Kaptajn Archer og hans besætning udforsker rummet og opdager menneskelige innovationsekspanderende teknologier, mens de møder nye racer i denne forløber til Star Trek.


Se Star Trek: Enterprise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStar Trek: Enterprise havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek: Enterprise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek: Enterprise herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek: Enterprise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: Enterprise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar