Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: Enterprise

Star Trek: Enterprise

29/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Star Trek: Enterprise på Netflix

Indspilningsår: 2001–2005
Genre: Action, Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Scott Bakula, John Billingsley, Jolene Blalock, Dominic Keating
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Kaptajn Archer og hans besætning udforsker rummet og opdager menneskelige innovationsekspanderende teknologier, mens de møder nye racer i denne forløber til Star Trek.


Se Star Trek: Enterprise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Trek: Enterprise havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek: Enterprise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek: Enterprise herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek: Enterprise er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: Enterprise stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar