Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: Enterprise

Star Trek: Enterprise

29/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Star Trek: Enterprise på Netflix

Indspilningsår: 2001–2005
Genre: Action, Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Scott Bakula, John Billingsley, Jolene Blalock, Dominic Keating
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Kaptajn Archer og hans besætning udforsker rummet og opdager menneskelige innovationsekspanderende teknologier, mens de møder nye racer i denne forløber til Star Trek.


Se Star Trek: Enterprise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Trek: Enterprise havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek: Enterprise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek: Enterprise herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek: Enterprise er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: Enterprise stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore