Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek II: The Wrath of Khan

Star Trek II: The Wrath of Khan

22/06/2016 | Ingen kommentarer

Se Star Trek II: The Wrath of Khan på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Nicholas Meyer
Skuespillere: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Kirk hjælper Spock på en træningsmission for rumkadetter, men den uprøvede besætning kommer i ilden, da de står overfor den undvegne skurk Khan.


Se Star Trek II: The Wrath of Khan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Trek II: The Wrath of Khan havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek II: The Wrath of Khan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek II: The Wrath of Khan herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek II: The Wrath of Khan er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek II: The Wrath of Khan stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar