Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek III: The Search for Spock

Star Trek III: The Search for Spock

30/09/2016 | Flixfilm

Se Star Trek III: The Search for Spock på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Leonard Nimoy
Skuespillere: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, Klingon, Russian, French
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Trods sejren over den onde Khan er admiral Kirks sejr en hul sejr. McCoy bliver sindssyg, og Spock er død. Eller er han?


Se Star Trek III: The Search for Spock på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStar Trek III: The Search for Spock havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek III: The Search for Spock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek III: The Search for Spock herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek III: The Search for Spock er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek III: The Search for Spock stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar