Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: Insurrection

Star Trek: Insurrection

30/09/2016 | Flixfilm

Se Star Trek: Insurrection på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jonathan Frakes
Skuespillere: Patrick Stewart, Jonathan Frakes, Brent Spiner, LeVar Burton
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Kaptajn Picard og besætningen på Enterprise afslører en sammensværgelse i en verden, hvor metafasisk stråling har stoppet indbyggernes aldringsproces


Se Star Trek: Insurrection på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStar Trek: Insurrection havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek: Insurrection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek: Insurrection herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek: Insurrection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: Insurrection stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar