Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: Insurrection

Star Trek: Insurrection

30/09/2016 | Flixfilm

Star Trek: Insurrection på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Jonathan Frakes
Skuespillere: Patrick Stewart, Jonathan Frakes, Brent Spiner
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Kaptajn Picard og besætningen på Enterprise afslører en sammensværgelse i en verden, hvor metafasisk stråling har stoppet indbyggernes aldringsprocesSe Star Trek: Insurrection på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Star Trek: Insurrection havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Star Trek: Insurrection på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek: Insurrection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: Insurrection stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Star Trek: Insurrection, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Star Trek: Insurrection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar