Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek Into Darkness

Star Trek Into Darkness

01/08/2021 | Flixfilm

Star Trek Into Darkness på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: J.J. Abrams
Skuespillere: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana
Spilletid: 132 min
Land: United States
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Star Trek-fornyelsen fortsætter med denne actionefterfølger, hvor Kirk og Spock kæmper mod en terrortrussel i Starfleet og får hjælp fra en uventet kant.

Star Trek Into Darkness havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Star Trek Into Darkness på YouTube.Se Star Trek Into Darkness på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Star Trek Into Darkness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek Into Darkness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Star Trek Into Darkness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Star Trek Into Darkness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar