Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek IV: The Voyage Home

Star Trek IV: The Voyage Home

30/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Star Trek IV: The Voyage Home på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Leonard Nimoy
Skuespillere: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English, Finnish
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: I det 23. århundrede truer en mystisk magt Jorden. For at redde menneskeheden rejser Enterprise-besætningen tilbage i tiden til San Francisco i 1986.


Se Star Trek IV: The Voyage Home på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Trek IV: The Voyage Home havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek IV: The Voyage Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek IV: The Voyage Home herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek IV: The Voyage Home er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek IV: The Voyage Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar