Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: Nemesis

Star Trek: Nemesis

30/09/2016 | Flixfilm

Se Star Trek: Nemesis på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Stuart Baird
Skuespillere: Patrick Stewart, Jonathan Frakes, Brent Spiner, LeVar Burton
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Tag på en galaktisk rejse, når kaptajn Jean-Luc Picard og hans besætning kæmper mod en ny, grusom fjende, der har en chokerende forbindelse til Picard selv!


Se Star Trek: Nemesis på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStar Trek: Nemesis havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek: Nemesis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek: Nemesis herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek: Nemesis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: Nemesis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar