Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: Nemesis

Star Trek: Nemesis

30/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Star Trek: Nemesis på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Stuart Baird
Skuespillere: Patrick Stewart, Jonathan Frakes, Brent Spiner, LeVar Burton
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Tag på en galaktisk rejse, når kaptajn Jean-Luc Picard og hans besætning kæmper mod en ny, grusom fjende, der har en chokerende forbindelse til Picard selv!


Se Star Trek: Nemesis på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Trek: Nemesis havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek: Nemesis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek: Nemesis herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek: Nemesis er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: Nemesis stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar