Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Star Trek: Prodigy’ lander på Netflix

‘Star Trek: Prodigy’ lander på Netflix

12/10/2023 | Flixfilm

Siden 2016 har Netflix været hjemstedet for den ikoniske franchise ‘Star Trek’.

Her blev ‘alle serier og de mere end 727 episoder i ‘Star Trek’-sagaen tilføjet til streamingtjenesten.

Nu kan Netflix imidlertid tilføje endnu en ‘Star Trek’-serie til udvalget.

Streamingtjenesten har nemlig overtaget rettighederne til ‘Star Trek: Prodigy’, som tidligere på året blev droppet af konkurrenten Paramount+.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der findes i øjeblikket en sæson af ‘Star Trek: Prodigy’, som vil blive tilgængelig på Netflix senere på året, mens at en sæson 2 er under udvikling, skriver Variety.

‘Star Trek: Prodigy’ følger en broget besætning af unge rumvæsener, der skal finde ud af, hvordan de kan arbejde sammen, mens de navigerer gennem en større galakse på jagt efter en bedre fremtid.

Disse seks unge outsidere ved intet om det skib, de har overtaget, men i løbet af deres eventyr sammen vil hver især blive introduceret til Starfleet og de idealer, det repræsenterer.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Robbie Williams'

Nederst i artiklen kan der findes en trailer til ‘Star Trek: Prodigy’.

Stort set alle ‘Star Trek’-serierne, som landede på Netflix i 2016 i anledning af en eksklusiv aftale med CBS, kan fortsat streames på Netflix.

Den eneste serier, som imellemtiden har forladt Netflix er ‘Star Trek: Discovery‘, som CBS i 2021 valgte at trække hjem til deres egen tjeneste.

‘Star Trek: Discovery’ var under udvikling, da aftalen mellem Netflix og CBS blev indgået og var øjensynligt ikke underlagt samme rettighedskrav som de øvrige.

Netflix har endnu ikke sat premieredato på ‘Star Trek: Prodigy’
Skriv kommentar