Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: The Motion Picture

Star Trek: The Motion Picture

30/09/2016 | Flixfilm

Star Trek: The Motion Picture på Netflix

Produktionsår: 1979
Genre: Adventure, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Robert Wise
Skuespillere: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley
Spilletid: 132 min
Land: United States
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Besætningen på Enterprise skal stoppe et rumskib, der nærmer sig Jorden i denne første Star Trek-film, som genforener holdet fra den originale serie.

Star Trek: The Motion Picture havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Star Trek: The Motion Picture på YouTube.Se Star Trek: The Motion Picture på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Star Trek: The Motion Picture ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: The Motion Picture stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Star Trek: The Motion Picture, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Star Trek: The Motion Picture er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar