Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: The Motion Picture

Star Trek: The Motion Picture

30/09/2016 | Flixfilm

Se Star Trek: The Motion Picture på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Besætningen på Enterprise skal stoppe et rumskib, der nærmer sig Jorden i denne første Star Trek-film, som genforener holdet fra den originale serie.


Se Star Trek: The Motion Picture på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStar Trek: The Motion Picture havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek: The Motion Picture ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek: The Motion Picture herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek: The Motion Picture er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: The Motion Picture stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar