Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: The Motion Picture

Star Trek: The Motion Picture

30/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Star Trek: The Motion Picture på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Adventure, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Robert Wise
Skuespillere: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan
Spilletid: 132 min
Land: USA
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Besætningen på Enterprise skal stoppe et rumskib, der nærmer sig Jorden i denne første Star Trek-film, som genforener holdet fra den originale serie.


Se Star Trek: The Motion Picture på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Trek: The Motion Picture havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek: The Motion Picture ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek: The Motion Picture herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek: The Motion Picture er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: The Motion Picture stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar