Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: The Next Generation

Star Trek: The Next Generation

31/12/2016 | Flixfilm

Se Star Trek: The Next Generation på Netflix

Indspilningsår: 1987–1994
Genre: Action, Adventure, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Patrick Stewart, Jonathan Frakes, LeVar Burton, Marina Sirtis
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English, Klingon, French
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: Årtier efter eventyrene med den oprindelige Enterprise-besætning leder kaptajn Jean-Luc Picard en ny Enterprise på missioner, hvor der skal udforskes ukendte verdener.


Se Star Trek: The Next Generation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStar Trek: The Next Generation havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek: The Next Generation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek: The Next Generation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek: The Next Generation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: The Next Generation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar