Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: The Next Generation

Star Trek: The Next Generation

31/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Star Trek: The Next Generation på Netflix

Indspilningsår: 1987–1994
Genre: Action, Adventure, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Patrick Stewart, Jonathan Frakes, LeVar Burton, Marina Sirtis
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English, Klingon, French
IMDb-karakter: 8.6

Resumé: Årtier efter eventyrene med den oprindelige Enterprise-besætning leder kaptajn Jean-Luc Picard en ny Enterprise på missioner, hvor der skal udforskes ukendte verdener.


Se Star Trek: The Next Generation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Trek: The Next Generation havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek: The Next Generation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek: The Next Generation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek: The Next Generation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: The Next Generation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar