Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: The Original Series

Star Trek: The Original Series

01/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Star Trek: The Original Series på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: J. Hui
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Med kaptajn Kirk ved roret holder besætningen på rumskibet USS Enterprise den intergalaktiske fare i skak og fordyber sig i udforskningen af rummet.


Se Star Trek: The Original Series på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Trek: The Original Series havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek: The Original Series ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek: The Original Series herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek: The Original Series er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: The Original Series stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar