Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek: The Original Series

Star Trek: The Original Series

01/12/2016 | Flixfilm

Se Star Trek: The Original Series på Netflix

Indspilningsår: 1966–1969
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Leonard Nimoy, William Shatner, DeForest Kelley, Nichelle Nichols
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Med kaptajn Kirk ved roret holder besætningen på rumskibet USS Enterprise den intergalaktiske fare i skak og fordyber sig i udforskningen af rummet.


Se Star Trek: The Original Series på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStar Trek: The Original Series havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek: The Original Series ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek: The Original Series herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek: The Original Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek: The Original Series stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar