Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek V: The Final Frontier

Star Trek V: The Final Frontier

30/09/2016 | Flixfilm

Se Star Trek V: The Final Frontier på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: William Shatner
Skuespillere: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Kirk fører sin besætning på en mission for at befri de kidnappede diplomater og opdager, at deres fangevogter er en Vulcan, der viser sig at være Spocks halvbror.


Se Star Trek V: The Final Frontier på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStar Trek V: The Final Frontier havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek V: The Final Frontier ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek V: The Final Frontier herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek V: The Final Frontier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek V: The Final Frontier stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar