Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek VI: The Undiscovered Country

Star Trek VI: The Undiscovered Country

30/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Star Trek VI: The Undiscovered Country på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Nicholas Meyer
Skuespillere: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Midt i fredsforhandlingerne med klingonerne bliver kaptajn Kirk og Spock anklaget for mord, da et Klingon-fartøj bliver angrebet.


Se Star Trek VI: The Undiscovered Country på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Trek VI: The Undiscovered Country havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek VI: The Undiscovered Country ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek VI: The Undiscovered Country herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek VI: The Undiscovered Country er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek VI: The Undiscovered Country stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar