Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek VI: The Undiscovered Country

Star Trek VI: The Undiscovered Country

30/09/2016 | Flixfilm

Star Trek VI: The Undiscovered Country på Netflix

Produktionsår: 1991
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Nicholas Meyer
Skuespillere: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Midt i fredsforhandlingerne med klingonerne bliver kaptajn Kirk og Spock anklaget for mord, da et Klingon-fartøj bliver angrebet.

Star Trek VI: The Undiscovered Country havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Star Trek VI: The Undiscovered Country på YouTube.Se Star Trek VI: The Undiscovered Country på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Star Trek VI: The Undiscovered Country ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek VI: The Undiscovered Country stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Star Trek VI: The Undiscovered Country, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Star Trek VI: The Undiscovered Country er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar