Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek VI: The Undiscovered Country

Star Trek VI: The Undiscovered Country

30/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Star Trek VI: The Undiscovered Country på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Nicholas Meyer
Skuespillere: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Midt i fredsforhandlingerne med klingonerne bliver kaptajn Kirk og Spock anklaget for mord, da et Klingon-fartøj bliver angrebet.


Se Star Trek VI: The Undiscovered Country på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Trek VI: The Undiscovered Country havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek VI: The Undiscovered Country ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek VI: The Undiscovered Country herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek VI: The Undiscovered Country er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek VI: The Undiscovered Country stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore