Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek VI: The Undiscovered Country

Star Trek VI: The Undiscovered Country

30/09/2016 | Flixfilm

Se Star Trek VI: The Undiscovered Country på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Nicholas Meyer
Skuespillere: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Midt i fredsforhandlingerne med klingonerne bliver kaptajn Kirk og Spock anklaget for mord, da et Klingon-fartøj bliver angrebet.


Se Star Trek VI: The Undiscovered Country på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStar Trek VI: The Undiscovered Country havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek VI: The Undiscovered Country ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek VI: The Undiscovered Country herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek VI: The Undiscovered Country er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek VI: The Undiscovered Country stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar