Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek VII: Generations

Star Trek VII: Generations

03/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Star Trek VII: Generations på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Tre tidligere Stjerneflåde-officerer er ombord på det nye stjerneskib Enterprise-B. Jomfrurejsen ændres drastisk, da de ser to fartøjer fanget i et mystisk energibælte.


Se Star Trek VII: Generations på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Trek VII: Generations havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek VII: Generations ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek VII: Generations herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek VII: Generations er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek VII: Generations stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar