Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek VII: Generations

Star Trek VII: Generations

03/11/2013 | Flixfilm

Se Star Trek VII: Generations på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Tre tidligere Stjerneflåde-officerer er ombord på det nye stjerneskib Enterprise-B. Jomfrurejsen ændres drastisk, da de ser to fartøjer fanget i et mystisk energibælte.


Se Star Trek VII: Generations på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStar Trek VII: Generations havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek VII: Generations ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Trek VII: Generations herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Trek VII: Generations er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek VII: Generations stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar