Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Trek

Star Trek

01/08/2021 | Flixfilm

Star Trek på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: J.J. Abrams
Skuespillere: Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg
Spilletid: 127 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: På deres første rejse med rumskibet Enterprise forsøger den kæphøje rebel James T. Kirk og den logiske vulcaner Spock at besejre en hævngerrig romulansk kommandør.Se Star Trek på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Star Trek havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Star Trek på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Star Trek ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Trek stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Star Trek, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Star Trek er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar