Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi

Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi

16/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Mens resterne af modstandsbevægelsens flåde flygter fra Kylo Ren og Den Første Orden, prøver Rey at finde Luke Skywalker – men han vil ikke have mere med Kraften at gøre.


Se Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi havde premiere på Netflix Danmark den 16. April, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore