Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi

Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi

16/04/2019 | Flixfilm

Se Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Rian Johnson
Skuespillere: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley
Spilletid: 152 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Mens resterne af modstandsbevægelsens flåde flygter fra Kylo Ren og Den Første Orden, prøver Rey at finde Luke Skywalker – men han vil ikke have mere med Kraften at gøre.


Se Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStar Wars: Episode VIII: The Last Jedi havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar