Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi

Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi

16/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Mens resterne af modstandsbevægelsens flåde flygter fra Kylo Ren og Den Første Orden, prøver Rey at finde Luke Skywalker – men han vil ikke have mere med Kraften at gøre.


Se Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar