Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Wars Rebels

Star Wars Rebels

15/06/2015 | Flixfilm

Se Star Wars Rebels på Netflix

Indspilningsår: 2014–2018
Genre: Animation, Action, Adventure, Family, Fantasy, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Taylor Gray, Dave Filoni, Vanessa Marshall, Freddie Prinze Jr.
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: En lille og uforenelig gruppe rebeller ombord på rumskibet Ghost har et eneste mål i sigte: at ødelægge imperiet, én mission ad gangen.


Se Star Wars Rebels på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStar Wars Rebels havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Wars Rebels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Wars Rebels herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Wars Rebels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Wars Rebels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Star Wars Rebels

  1. Kasper - kl. 17:54, 13-06-2017:

    nyder at se dem med min søn, vi kunne bare godt bruge de følger med i sæsoner, for ved de er nået til sæson 4 nu og der er kun den først sæson på Netflix dk,

  2. Malene - kl. 23:06, 26-05-2018:

    Det er en fed serie, men undre mig over hvornår der kommer de andre sæsoner?

    Skriv kommentar