Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

08/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Star Wars: The Force Awakens på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: News
Instruktør: N/A
Skuespillere: J.J. Abrams, John Boyega, Anthony Carboni, Gwendoline Christie
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Med den mørke side på fremmarch svulmer Kraften op i Rey, en ny helt, hvis droide har nøglen til at finde den legendariske Jedi Luke Skywalker.


Se Star Wars: The Force Awakens på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Wars: The Force Awakens havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Wars: The Force Awakens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Wars: The Force Awakens herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Wars: The Force Awakens er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Wars: The Force Awakens stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar