Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

08/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Star Wars: The Force Awakens på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: J.J. Abrams, John Boyega, Anthony Carboni, Gwendoline Christie
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Med den mørke side på fremmarch svulmer Kraften op i Rey, en ny helt, hvis droide har nøglen til at finde den legendariske Jedi Luke Skywalker.


Se Star Wars: The Force Awakens på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Star Wars: The Force Awakens havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Star Wars: The Force Awakens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Star Wars: The Force Awakens herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Star Wars: The Force Awakens er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Wars: The Force Awakens stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore