Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

08/06/2017 | Flixfilm

Star Wars: The Force Awakens på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bill Corbett, Kevin Murphy, Michael J. Nelson
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.8

Handling: Med den mørke side på fremmarch svulmer Kraften op i Rey, en ny helt, hvis droide har nøglen til at finde den legendariske Jedi Luke Skywalker.

Star Wars: The Force Awakens havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Star Wars: The Force Awakens på YouTube.Se Star Wars: The Force Awakens på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Star Wars: The Force Awakens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Star Wars: The Force Awakens stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Star Wars: The Force Awakens, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Star Wars: The Force Awakens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar