Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » StarBeam: Beaming in the New Year

StarBeam: Beaming in the New Year

14/12/2021 | Flixfilm

StarBeam: Beaming in the New Year på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Family
Instruktion: Jon Izen
Skuespillere: Kyla Blackmore, Shannon Chan-Kent, Maryke Hendrikse
Spilletid: 47 min
Land: Canada, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: På nytårsaften slår Sommerstrups værste skurke sig sammen for at kæmpe mod Zoey og Stråleteamet, men den seje kusine Zara giver den gas og hjælper med at klare ærterne!

StarBeam: Beaming in the New Year havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til StarBeam: Beaming in the New Year på YouTube.Se StarBeam: Beaming in the New Year på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om StarBeam: Beaming in the New Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at StarBeam: Beaming in the New Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame StarBeam: Beaming in the New Year, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til StarBeam: Beaming in the New Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar