Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » StarBeam: Halloween Hero

StarBeam: Halloween Hero

06/10/2020 | Flixfilm

StarBeam: Halloween Hero på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Grådige Kaptajn Fiskeskæg stjæler alle andres halloweenslik, men Stjernestråle og Boost har nogle tricks i ærmerne, der kan gøre dem til dagens helte.

StarBeam: Halloween Hero (Stjernestråle redder halloween) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til StarBeam: Halloween Hero på YouTube.Se StarBeam: Halloween Hero på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om StarBeam: Halloween Hero (Stjernestråle redder halloween) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at StarBeam: Halloween Hero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame StarBeam: Halloween Hero, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til StarBeam: Halloween Hero (Stjernestråle redder halloween) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar