Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

StarBeam

09/09/2020 | Flixfilm

Se StarBeam på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nahanni Mitchell, Dean Petriw, Terry Klassen, Zachary Timmis
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Når de farvestrålende skurke er på spil, kan 8-årige Zoey forvandle sig til børnesuperhelten Stjernestråle. Hun bliver dagens helt. Hver dag!


Se StarBeam på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


StarBeam (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om StarBeam (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til StarBeam:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til StarBeam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at StarBeam (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar