Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Starblack

Starblack

04/06/2021 | Flixfilm

Se Starblack på Netflix

Produktionsår: 1966
Genre: Action, Western
Instruktion: Giovanni Grimaldi
Skuespillere: Robert Woods, Elga Andersen, Franco Lantieri
Spilletid: 89 min
Land: Italy, West Germany
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.7

Handling: I det vilde vestens New Mexico fører en maskeret Robin Hood korstog mod en korrupt bankmand, der styrer sin lille by med en skruppelløs jernnæve.

Starblack havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Starblack på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Starblack ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Starblack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Starblack, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Starblack er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Starblack

  1. lars - kl. 10:17, 06-08-2021:

    igen fedt at se netflix ligger en italiensk western op, det har jeg savnet, super gode ide, tak.

    Skriv kommentar