Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stardust

15/03/2021 | Flixfilm

Se Stardust på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Matthew Vaughn
Skuespillere: Charlie Cox, Claire Danes, Sienna Miller
Spilletid: 127 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Intrigante prinser, onde hekse, flyvende pirater, himmelsk kærlighed og en ædelmodig helt i et magisk land. Hvad mere kan man ønske sig? Se dette eventyr om kærlighed.

Stardust havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Stardust på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stardust ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stardust stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stardust, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stardust er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar