Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stardust

15/09/2018 | Flixfilm

Se Stardust på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Adventure, Family, Fantasy, Romance
Instruktør: Matthew Vaughn
Skuespillere: Ian McKellen, Bimbo Hart, Alastair MacIntosh, David Kelly
Spilletid: 127 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Intrigante prinser, onde hekse, flyvende pirater, himmelsk kærlighed og en ædelmodig helt i et magisk land. Hvad mere kan man ønske sig? Se dette eventyr om kærlighed.


Se Stardust på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStardust havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stardust ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stardust herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stardust er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stardust stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar