Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stargate Universe

Stargate Universe

01/01/2015 | Flixfilm

Se Stargate Universe på Netflix

Indspilningsår: 2009–2011
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robert Carlyle, Louis Ferreira, Brian J. Smith
Spilletid: 43 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Et astronauthold, som er sendt fra Jorden for at kapre et rumskib, der blev opsendt for flere hundrede år siden, må anvende det fremmede fartøj for at overleve.

Stargate Universe havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Stargate Universe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stargate Universe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stargate Universe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stargate Universe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stargate Universe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar