Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stargate

01/02/2016 | Flixfilm

Se Stargate på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Roland Emmerich
Skuespillere: Kurt Russell, James Spader, Jaye Davidson, Viveca Lindfors
Spilletid: 116 min
Land: USA, France
Sprog: English, Norwegian, Swedish, Egyptian (Ancient), Arabic
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En ekspert i gamle hieroglyffer hjælper luftvåbenet med at opklare mysteriet om en stenport, der i virkeligheden er en portal til et andet univers.

Stargate havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Stargate på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stargate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stargate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stargate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stargate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til Stargate

 1. Troels - kl. 22:48, 14-02-2020:

  Hvordan pokker kan det være at Stargate filmen ikke er på Netflix .!?!? Det er en film fra freakin 1994 hvordan pokker kan det være at man ikke kan se den på jeres steaming tjeneste især når i på denne side reklamere med at man kan.!?!?

 2. Bjarne - kl. 21:20, 11-06-2020:

  Savner den også …….

 3. Bjarne - kl. 21:21, 11-06-2020:

  Savner den også …….
  Men i usa er den der 🙁

  Skriv kommentar