Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Starman

15/01/2015 | Flixfilm

Se Starman på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Romance, Sci-Fi
Instruktør: John Carpenter
Skuespillere: Jeff Bridges, Karen Allen, Charles Martin Smith, Richard Jaeckel
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Et rumvæsen lander på Jorden og tager en nyligt afdød mands form, og mens det prøver at undgå myndighederne, får det hjælp af den døde mands enke.


Se Starman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Starman havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Starman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Starman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Starman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Starman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar