Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Starred Up

Starred Up

01/09/2016 | Flixfilm

Se Starred Up på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Crime, Drama
Instruktør: David Mackenzie
Skuespillere: Jack O'Connell, Gilly Gilchrist, Frederick Schmidt, Edna Caskey
Spilletid: 106 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En britisk ungdomskriminels voldsomme temperament får ham sendt i fængsel, hvor han møder sin far, som han ikke har set i lang tid.


Se Starred Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStarred Up havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Starred Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Starred Up herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Starred Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Starred Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar