Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Starred Up

Starred Up

01/09/2016 | Flixfilm

Starred Up på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Crime, Drama
Instruktion: David Mackenzie
Skuespillere: Jack O'Connell, Ben Mendelsohn, Rupert Friend
Spilletid: 106 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En britisk ungdomskriminels voldsomme temperament får ham sendt i fængsel, hvor han møder sin far, som han ikke har set i lang tid.

Starred Up havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Starred Up på YouTube.Se Starred Up på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Starred Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Starred Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Starred Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Starred Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar