Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stars in the Sky: A Hunting Story

Stars in the Sky: A Hunting Story

07/08/2020 | Flixfilm

Se Stars in the Sky: A Hunting Story på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Steven Rinella
Skuespillere: Steven Rinella, Robert Abernathy, Greg Blascovich, Buck Bowden
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.5

Beskrivelse: Denne dokumentar følger en gruppe jægere og undersøger deres forhold til det komplekse, kontroversielle og modsætningsfyldte ved at jage dyr i den vilde natur.


Se Stars in the Sky: A Hunting Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stars in the Sky: A Hunting Story havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stars in the Sky: A Hunting Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Stars in the Sky: A Hunting Story:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stars in the Sky: A Hunting Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stars in the Sky: A Hunting Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar