Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Stars in the Sky: A Hunting Story

Stars in the Sky: A Hunting Story

07/08/2020 | Flixfilm

Stars in the Sky: A Hunting Story på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Steven Rinella
Skuespillere: Steven Rinella, Robert Abernathy, Greg Blascovich
Spilletid: 75 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Denne dokumentar følger en gruppe jægere og undersøger deres forhold til det komplekse, kontroversielle og modsætningsfyldte ved at jage dyr i den vilde natur.Se Stars in the Sky: A Hunting Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Stars in the Sky: A Hunting Story havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stars in the Sky: A Hunting Story på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Stars in the Sky: A Hunting Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stars in the Sky: A Hunting Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stars in the Sky: A Hunting Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stars in the Sky: A Hunting Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar