Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Starship Troopers 2: Hero of the Federation

18/02/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Horror
Instruktør: Phil Tippett
Skuespillere: Billy Brown, Richard Burgi, Kelly Carlson, Cy Carter
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 3.5

Resumé: Starship Troopers er tilbage for at kæmpe mod gigantiske insekter, men denne gang står de også over for en menneskelig trussel.


Se Starship Troopers 2: Hero of the Federation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Starship Troopers 2: Hero of the Federation havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Starship Troopers 2: Hero of the Federation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Starship Troopers 2: Hero of the Federation herunder:Fra premieredatoen (18. februar, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Starship Troopers 2: Hero of the Federation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Starship Troopers 2: Hero of the Federation stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar