Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Starship Troopers 2: Hero of the Federation

Starship Troopers 2: Hero of the Federation

18/02/2015 | Flixfilm

Se Starship Troopers 2: Hero of the Federation på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Phil Tippett
Skuespillere: Billy Brown, Richard Burgi, Kelly Carlson, Cy Carter
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Handling: Starship Troopers er tilbage for at kæmpe mod gigantiske insekter, men denne gang står de også over for en menneskelig trussel.

Starship Troopers 2: Hero of the Federation havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Starship Troopers 2: Hero of the Federation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Starship Troopers 2: Hero of the Federation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Starship Troopers 2: Hero of the Federation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Starship Troopers 2: Hero of the Federation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Starship Troopers 2: Hero of the Federation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar