Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Starsky & Hutch

Starsky & Hutch

07/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Starsky & Hutch på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Todd Phillips
Skuespillere: Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg, Fred Williamson
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Det nye politimakkerpar Starsky og Hutch må acceptere deres forskelligheder for at opklare en vigtig sag med hjælp fra Huggy Bear, den gadesnu stikker.


Se Starsky & Hutch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Starsky & Hutch havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Starsky & Hutch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Starsky & Hutch herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Starsky & Hutch er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Starsky & Hutch stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar