Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Starsky & Hutch

Starsky & Hutch

07/01/2018 | Flixfilm

Se Starsky & Hutch på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Todd Phillips
Skuespillere: Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg, Fred Williamson
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Det nye politimakkerpar Starsky og Hutch må acceptere deres forskelligheder for at opklare en vigtig sag med hjælp fra Huggy Bear, den gadesnu stikker.


Se Starsky & Hutch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStarsky & Hutch havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Starsky & Hutch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Starsky & Hutch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Starsky & Hutch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Starsky & Hutch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar