Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Start-Up

13/12/2020 | Flixfilm

Start-Up på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bae Suzy, Nam Joo-hyuk, Kim Seon-Ho
Spilletid: 80 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Unge iværksættere, der drømmer om at gøre deres virtuelle drømme til virkelighed, kæmper om succes og kærlighed i den benhårde it-branche i Sydkorea.

Start-Up (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Start-Up på YouTube.Se Start-Up på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Start-Up (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Start-Up (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Start-Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Start-Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar