Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Starting Over Again

Starting Over Again

07/09/2020 | Flixfilm

Se Starting Over Again på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Olivia M. Lamasan
Skuespillere: Piolo Pascual, Toni Gonzaga, Iza Calzado, Lito Pimentel
Spilletid: 130 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En arkitektstuderende og en historieprofessor forelsker sig i hinanden, forfølger deres drømme, går fra hinanden og mødes igen år efter. Har de mon endnu en chance?


Se Starting Over Again på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Starting Over Again havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Starting Over Again ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Starting Over Again:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Starting Over Again er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Starting Over Again stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar