Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

StartUp

01/06/2021 | Flixfilm

StartUp på Netflix

Produktionsår: 2016–2018
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Adam Brody, Edi Gathegi, Otmara Marrero
Spilletid: 44 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Et forsøg på at hvidvaske stjålne penge finansierer en kryptovaluta, som får iværksættere til at drive forretning med en korrupt FBI-agent og en bande fra Miami.Se StartUp på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

StartUp (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til StartUp på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om StartUp (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at StartUp (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame StartUp, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til StartUp er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar