Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » State of Grace

State of Grace

01/05/2023 | Flixfilm

State of Grace på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Phil Joanou
Skuespillere: Sean Penn, Ed Harris, Gary Oldman
Spilletid: 134 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En socialistisk politiker og en konservativ forretningskvinde nægter at lade deres vidt forskellige holdninger – eller et ægteskab – stå i vejen for deres spirende forelskelse.Se State of Grace på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

State of Grace havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til State of Grace på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om State of Grace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at State of Grace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame State of Grace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til State of Grace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar