Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » State of Play

State of Play

01/12/2020 | Flixfilm

Se State of Play på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Kevin Macdonald
Skuespillere: Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams, Helen Mirren
Spilletid: 127 min
Land: USA, UK, France
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da hans elskerinde bliver fundet død, forsøger et kongresmedlem desperat at beskytte sin karriere, mens to journalister afslører et indviklet net af løgne.

State of Play havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se State of Play på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om State of Play ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at State of Play stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame State of Play, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til State of Play er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar