Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stateless

Stateless

08/07/2020 | Flixfilm

Se Stateless på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yvonne Strahovski, Jai Courtney, Asher Keddie
Spilletid: 316 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Fire fremmede – en kvinde på flugt, en modig flygtning, en ihærdig bureaukrat og en kæmpende far – mødes i et australsk asylcenter.

Stateless (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stateless på YouTube.Se Stateless på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stateless (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stateless (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stateless, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stateless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar