Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Staten Island Summer

Staten Island Summer

30/07/2015 | Flixfilm

Se Staten Island Summer på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Rhys Thomas
Skuespillere: Graham Phillips, Zack Pearlman, Ashley Greene
Spilletid: 108 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Tidligere medvirkende i Saturday Night Live står foran kameraet i denne hylende morsomme historie om livreddere, der planlægger den ultimative sommerfest.

Staten Island Summer havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Staten Island Summer på YouTube.Se Staten Island Summer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Staten Island Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Staten Island Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Staten Island Summer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Staten Island Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar