Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stations of the Cross

Stations of the Cross

01/10/2015 | Flixfilm

Se Stations of the Cross på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama
Instruktion: Fr Franco Cavarra
Skuespillere: Alfio Stuto, Marina Dickson, Mark McCormick, George Mulis
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Selvom hendes familie allerede er troende katolikker, er den 14-årige Maria opsat på at blive helgen og udsætter sig selv for Jesus' fysiske pinsler.

Stations of the Cross havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Stations of the Cross på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stations of the Cross ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stations of the Cross stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stations of the Cross, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stations of the Cross er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar