Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stations of the Cross

Stations of the Cross

01/10/2015 | Flixfilm

Se Stations of the Cross på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Dietrich Brüggemann
Skuespillere: Lea van Acken, Franziska Weisz, Florian Stetter, Lucie Aron
Spilletid: 110 min
Land: Germany, France
Sprog: German, French, Latin
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Selvom hendes familie allerede er troende katolikker, er den 14-årige Maria opsat på at blive helgen og udsætter sig selv for Jesus' fysiske pinsler.


Se Stations of the Cross på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStations of the Cross havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stations of the Cross ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stations of the Cross herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stations of the Cross er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stations of the Cross stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar