Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Statyści

Statyści

29/10/2022 | Flixfilm

Statyści på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: For at opnå den rette dystre stemning beslutter et filmhold sig for at optage et hjerteskærende drama i en landsby og inviterer de lokale til at optræde i filmen.

Statyści havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Statyści på YouTube.Se Statyści på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Statyści ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Statyści stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Statyści, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Statyści er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar