Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stay Close

Stay Close

31/12/2021 | Flixfilm

Stay Close på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Cush Jumbo, Richard Armitage, Daniel Francis
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Da Carlton Flynn 17 år efter Stewart Greens forsvinden også forsvinder ud i natten, sætter det en kædereaktion i gang blandt dem, der havde relationer til dem begge.

Stay Close (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stay Close på YouTube.Se Stay Close på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stay Close (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stay Close (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stay Close, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stay Close er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar