Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stay Here

Stay Here

17/08/2018 | Flixfilm

Se Stay Here på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Genevieve Gorder, Peter Lorimer
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Designeren Genevieve Gorder og ejendomseksperten Peter Lorimer viser, hvordan man kan tjene kassen på sine lejeboliger.


Se Stay Here på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStay Here (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stay Here (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stay Here herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stay Here er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stay Here (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar