Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stay on Board: The Leo Baker Story

Stay on Board: The Leo Baker Story

11/08/2022 | Flixfilm

Stay on Board: The Leo Baker Story på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Nicola Marsh, Giovanni Reda
Skuespillere: Leo Baker, Melissa Bueno-Woerner, Alexis Sablone
Spilletid: 72 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Den berømte skateboarder Leo Baker fortæller om vejen til berømmelse og konflikten mellem karrieren og selvopdagelsen som transperson.

Stay on Board: The Leo Baker Story havde premiere på Netflix Danmark den 11. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stay on Board: The Leo Baker Story på YouTube.Se Stay on Board: The Leo Baker Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Stay on Board: The Leo Baker Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stay on Board: The Leo Baker Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stay on Board: The Leo Baker Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stay on Board: The Leo Baker Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar