Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stay Tuned!

Stay Tuned!

21/03/2019 | Flixfilm

Stay Tuned! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Hun er den, man allermindst forventede ville kaste sig ud i rollen som journalist, og hun får alle til at være på stikkerne med sin excentriske opførsel.

Stay Tuned! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stay Tuned! på YouTube.Se Stay Tuned! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stay Tuned! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stay Tuned! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stay Tuned!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stay Tuned! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar