Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stay Tuned!

Stay Tuned!

21/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Stay Tuned! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Hun er den, man allermindst forventede ville kaste sig ud i rollen som journalist, og hun får alle til at være på stikkerne med sin excentriske opførsel.


Se Stay Tuned! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stay Tuned! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stay Tuned! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stay Tuned! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stay Tuned! er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stay Tuned! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar